Cégünk a Covid-19 válság miatt felszabadult kapacitását kihasználva április 22-től saját gyártású, teljes arcot fedő, professzionális kivitelezésű arcpajzs gyártásába kezdett és nekilátott a forgalmazásának is.

Arcpajzs vásárlás: arcpajzsok.hu

Célcsoportunk ipari felhasználók, illetve azok akik hosszabb időt kénytelenek viselni a védőeszközt. Az arcpajzs komfortos viselet akár több órán keresztül is. Célunk volt, egy megfizethető, ugyanakkor anyaghasználatában és kialakításában is magasabb színvonalat képviselő terméket létrehozása. Mivel könnyen fertőtleníthető hosszú időn keresztül használható, biztonságos és nagyon költséghatékony megoldás. Egyszerű felépítésű, igényes és strapabíró kivitelű, ugyanakkor kényelmes viselet is.

Főként ipari felhasználók számára ajánljuk, ezzel is szeretnénk hozzájárulni a gyárak és üzemek mihamarabbi újraindulásához. Praktikusabb, kényelmesebb, mint az arcmaszk, hiszen ez egyszerre védi a teljes arcot, szemet és a szájat, valamint megnehezíti, hogy viselője akár önkéntelenül is az arcához nyúljon szennyezett kézzel. Sokkal nehezebben és csak speciális körülmények esetén párásodik be, nem úgy mint a szájmaszk és védőszemüveg páros. Továbbá nem akadályozza a légzést, ami fontos az egész napos munkavégzés során.

Az arcpajzsunk CE minősítéssel is rendelkezik, ezért munkahelyeken is használható.

Jelenlegi gyártási kapacitásunk elérheti a napi 1.500-2.000 db-ot.

Folynak további modellek kifejlesztései a beérkező speciális ipari igényeknek megfelelően, valamint tervezzük a gyermekeknek szánt modell gyártását is.

Várjuk az esetleges speciális igényekkel dolgozók részére történő egyedi arcpajzsok tervezését, átalakítását és akár kis sorozatú sorozatgyártását is.

 

További információt az arcpajzsról az alábbi elérhetőségen tudunk adni:

Cégünk gyártó cég, lakossági igények kiszolgálását és web alapú teljes hirdetési munkát LEALKUDTUK.HU partnerünk végzi.
Kis mennyiségek, 0-24 órán át történő vásárlási  lehetőséggel kérem keressék fel a következő weboldalt:
https://www.lealkudtuk.hu/professzionalis-teljes-arcot-fedo-arcpajzs-univerzalis-meretben-1626107034

Ipari, üzemi, nagyobb mennyiséget igénylő megrendelőink kérem jelezzék a következő e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A&P Szolgáltató Kft.

https://anpstudio.hu/hu/

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Statisztikai célokból, valamint a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében oldalunkon cookie-kat használunk.