Arcpajzs vásárlás: arcpajzsok.hu

Teljes arcot fedő professzionális arcpajzs ergonomikus kialakítással, komfortos egész napos viselethez. 

Az arcpajzs szivacsozott belsővel rendelkezik, mely gátolja a lecsúszást is. Lágy, íves homlok kialakítással rendelkezik, könnyen állítható széles gumipánttal.

Cégünk a bevételből a rászoruló egészségügyi és szociális intézmények számára is biztosít ingyenes arcpajzsokat.

 

Arcpajzsunk előnyei: 

Az arcpajzs védőfóliával szállítjuk, nem karcolódik gyártás és kiszállítás során. Jobb optikai tulajdonságokkal rendelkezik és karcállóbb, mint a PVC vagy PET-G alapanyag. Az arcpajzs fertőtleníthető, mosható és puha ronggyal letörölhető. (Papírral, szárazon törölve, gondatlan kezelés mellett persze ez is karcolódik, nem üveg.) Masszív ipari felépítés: 0,8 és 1,0 mm vastagságú alapanyagból készül a szokásos 0,5 mm vagy még vékonyabb termékekkel szemben. Praktikusabb, kényelmesebb, mint az arcmaszk: jobban véd a közvetlen csepp fertőzéstől. Megakadályozza szennyezett kézzel az arc érintését. Az arcpajzs egyszerre védi a szemet és a szájat. Nem párásodik be a légzéstől (normál szoba hőmérsékleten), mint a szájmaszk és védőszemüveg páros, nem akadályozza a légzést. Mivel fertőtleníthető higiénikusan - újra és újra használható!

Arcpajzs:

 

További információ és rendelési lehetőség az alábbi elérhetőségeken:

A és P Szolgáltató Kft.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Statisztikai célokból, valamint a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében oldalunkon cookie-kat használunk.